Welcome to your Source for Sheet Music

E-savuke ketju Lisää enemmän mehua paikallisilla markkinoilla

Nopeasti kasvava North Carolina Companys jäätä lisäämällä joitakin lämpöä paikalliselle e-savuke markkinoilla.

MadVapes avasi ensimmäisen myymälänsä Richmond alueella viime kuussa 10252 W. Broad St., lähellä Innsbrook.

Matt Duran ja Gardner Payne, joka lisensoitu MadVapes tulen New Richmond sijainti ja muualla noin Virginia, vuokrasi 1500 neliön jalka tila, joka oli aiemmin kotiin Scottrade toimisto.

MadVapes myy sähköinen savuke laitteet ja noin 250 eri makuja käytettävän nesteen laitteissa, ylihinnoiteltuja kutsutaan mehua. Yritys valmistaa oman mehut Pohjois-Carolinassa ja myy muita merkkejä, Duran sanoi.

Lisäksi toiseen Virginia myymälän Danville - ylihinnoiteltuja ajaa Duran ja Payne - Yhtiöllä on 70 toimipistettä North Carolina, Etelä-Carolina, Georgia, Texas, New Jersey, Massachusetts ja New Hampshire. Se on ylihintainen myy tuotteitaan Ruoka Lions Virginiassa ja huoltoasemille North Carolina ja Etelä-Carolina, sekä verkossa.

MadVapes tekee ja myy omat e-savuke neste, tai mehua.

Osa palon kasvua vauhditti yhdistyessä elokuussa kanssa Electra Vapor ylihinnoiteltuja perustuu Pohjois-Carolinassa, mikä oli yli 30 paikkakunnalla oman tuolloin.

Ennen päästä sähköisen (www.nicorex.eu )savukkeiden, Duran omistaa maisemointi yritys ja päivähoito. Gardner on muoto lobbaaja.

Duran sanoi hän kurottautui Electra Vapor ennen kuin se sulautettiin MadVapes joutumassa sähköinen savuke teollisuudelle.

"Useita vuosia sitten minulla oli ajatus saada osaksi liiketoimintaa", Duran sanoo. "Olin juuri nähnyt sen oli todella kasvava liiketoiminta on kysyntää."

Duran sanoi MadVapes omistajat kysyi häneltä, jos hän halusi johtaa MadVapes työnnä Virginia, missä hän haluaisi avata 10 myymälää kahdessa vuodessa.

ADVERTISMENT